top of page
  • Forfatters billedeadmin

Skidt forår betyder Serie 2 og ny træner til førsteholdet i Hirtshals Boldklub

Jesper Vandsted, bestyrelsesformand i Hirtshals Boldklub, gør status over en svær sæson for klubbens førstehold og afslører samtidig ny træner.

Resultaterne i forårets 2. division har desværre betydet, at Hirtshals Boldklubs førstehold må en tur i Serie 2 på trods af en placering som nummer seks lige over nedrykningsstregen. Årsagen hertil skal findes i, at hele fire jyske hold rykker ned fra 2. division og ingen sjællandske. Denne sjældne situation har betydet, at der skal gøres plads til et ekstra jysk hold i Danmarksserien, hvorfor der er ekstraordinære nedrykninger hele vejen op gennem rækkerne. Og her har Hirtshals Boldklub altså trukket nitten som dårligste sekser i Serie 1-puljerne.


Det er dog ikke kun resultaterne i andre puljer, der skal have skylden for nedrykningen. Rent fodboldmæssigt har det været et utroligt skidt forår - både spille- og resultatmæssigt. Allerede fra sæsonens første kampe har det været op ad bakke, og det kom aldrig rigtig til at fungere under holdets nye træner, John Kaptain.


Derfor har parterne i fuld overensstemmelse valgt at stoppe samarbejdet, således at man kan få tilført noget ny energi til sæsonstarten i Serie 2.


Ny træner går efter oprykning

Hirtshals Boldklub har fra sommeren og året ud indgået en aftale med Morten Lund Bering, der er tidligere assistenttræner for netop førsteholdet og senest har stået i spidsen for klubbens U16 Liga 2-hold. En utrolig vellidt og engageret træner der skal ind og sætte sit præg på holdet fra dag ét.


Det er både klubbens og Mortens klare ambition, at holdet skal ud og jagte oprykningen med det samme med alle midler til rådighed. Så der er allerede nu lagt op til en sæson med offensiv og aggressiv fodbold som uden tvivl vil være tilskuervenligt.


Den nye sæson sparkes i gang d. 9.-10. august, mens kampprogrammet forventes offentliggjort i løbet af den kommende uge.

Comments


bottom of page