top of page
  • Forfatters billedeadmin

Sparekassens Gavefond donerer 250.000 kr. til boldklubben


Fornem gave til Hirtshals Boldklub her i året hvor klubben runder de 100 år Selv om Covid19 spændte ben for festlighederne i forbindelse med Hirtshals Boldklubs 100-års jubilæum kommer boldklubben til at føle, at det er jubilæumsår. Hirtshals Sparekasses Gavefond skænker boldklubben en jubilæumsgave på 250.000 kr. - penge som indgår i et større opfriskningsprojekt, som boldklubben har taget fat på i jubilæumsåret.


- Boldklubben udfører en yderst vigtig opgave for området gennem sit arbejde med de mange unge mennesker, som har deres daglige gang i klubben på Søndergade. Det er en klub, hvor mange frivillige yder en stor indsats. Den er af enorm betydning for lokalsamfundet og for integrationen af flygtningen, siger formanden for Hirtshals Sparekasses Gavefond Helle Møller Riis.


Med denne argumentation overdrog gavefondens formand pengene til formanden for Hirtshals Boldklub, Jesper Vandsted.


- Tusind – eller rettere sagt 250.000 tak for denne fornemme gave. Det betyder meget for os, at Hirtshals Sparekasses Gavefond tænker på os her i vores jubilæumsår, der er blevet noget forstyrret af Covid19. Vi havde planlagt flere arrangementer, som skulle afvikles i år, bl.a. også en større fest. Den blev aflyst, men nu føler jeg, at der alligevel er fest, sagde Jesper Vandsted.


- Med de her penge, er boldklubben i stand til at foretage en større ”opfriskning” her omkring stadion. Jeg kan love Gavefonden, at pengene bliver brugt på en måde, så det ikke alene er en forskønnelse af stadion. Det skaber også omgivelser, der gør det dejligt for medlemmerne – unge som ældre – samt for ledere og bestyrelse, at komme ud og arbejde med sporten!

Hirtshals Boldklub arbejder med etablering af et tidssvarende bandeanlæg på stadion, der skal bruges nyt lydanlæg, hegnet på kunstbanen på Nejst skal renoveres, der skal laves ny speakerposition og billetskuret skal udskiftes.bottom of page